Om Tyvdalhøj Spejdercenter

 

Tyvdalhøj Spejdercenter ligger mellem landsbyerne Flamsted og Volsted i Himmerland. Centeret ligger på en stor grund på 11,5 tdr. land, og i de skønne naturomgivelser er der udsigt over Lindenborg Ådal.

På den store grund findes en stor centerbygning på ca. 350 m2, samt en stor bålplads. Resten af grunden er dækket af skov med masser af små stier, som giver gode muligheder for at bevæge sig rundt i området.

Centeret er selvfølgelig velegnet til brug ved spejder-arrangementer, da faciliteterne i forvejen indbyder til dette, men ellers kan centeret benyttes til stort set ethvert slags arrangement for private, skoler og virksomheder, f.eks. fødselsdage, lejrskoler, firmafester eller kurser.

Tyvdalhøj Spejdercenter blev bygget og indviet i 1978 af Nørrejyske Division under Det Danske Spejderkorps. I 1991 blev Nørrejyske Division og Limfjord Division slået sammen til Jens Bang Division, som dermed overtog driften af centeret. I 2003 solgte Jens Bang Division så centeret til Johan Rantzau Gruppe, som i dag står for den daglige drift.